Web Analytics Made Easy - Statcounter

شایعاتی چند روز اخیر مبنی بر دریافت خودرو توسط نمایندگان مجلس در فضای مجازی منتشر می‌شد اما بمب خبری درباره این موضوع لحظه‌ای ترکید که نماینده تهران بعد از پشیمانی خود از دریافت خودرو دنا پلاس اتومات در صفحه شخصی خود به این موضوع رسمیت داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛حاشیه انگار دست بردار مجلس یازدهم و نمایندگان آن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بعد از تشکیل مجلس یازدهم از همان ابتدا از بیرون و درون مجلس برای نمایندگان تازه وارد مجلس یازدهم حواشی زیادی به وجود آمد اما این بار نیز تخصیص خودرو به هر نماینده بر حواشی گذشته این مجلس صحه گذاشت و دوباره حاشیه را در راس قرار داده است.
شرح ماجرا بدین صورت بوده که طی روز‌های گذشته به هر نماینده مجلس که متقاضی دریافت ماشین بوده است یک ماشین دنا پلاس توربو دنده اتومات تحویل داده شده است. این درحالی است که هنوز از عمر ماشین‌های مجلس ۵ سال هم نمی‌گذرد.  
در این باره احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس بیان داشت: در دوره‌های قبل ۲۵۰ خودرو در مجلس وجود داشت که به تعداد آن‌ها راننده استخدام شده بودند که این ماشین‌ها به صورت ماهیانه ۱۲ میلیون تومان هزینه داشتند، بنابراین تصمیم گرفته شد اتومبیل‌ها در اختیار نمایندگان قرار گیرد و نهایتا مجلس ماهیانه ۴میلیون تومان به آن‌ها بدهد تا بتوانند برای خود راننده استخدام کنند و این امر حدود ۱۱۱ میلیارد تومان در هزینه‌های مجلس نسبت به مجالس هشتم و نهم صرفه‌جویی ایجاد کرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس تأکید داشت: نمایندگان برای دوره یازدهم مجلس نیازمند خودرو بودند که شرکت سایپا اعلام کرد. اتومبیل ایرانی موجود ندارد و هیئت رئیسه حاضر نبود برای وکلای ملت خودروی خارجی تهیه کند. به همین دلیل مجلس وارد مذاکره با ایران خودرو شد و این شرکت اعلام کرد که به تعداد نیاز نمایندگان پژو پارس و دنا در اختیار می‌گذارد، بنابراین هیئت رئیسه انتخاب خودرو را به اختیار نمایندگان گذاشت که عده‌ای دنا را انتخاب کرده و تعدادی دیگر پژو پارس را برگزیدند.
وی افزود: مجلس برای نمایندگان خودروی ایرانی انتخاب کرد در حالی که شخص بنده بار‌ها در اتوبان تهران_قم به دلیل خرابی ماشین در جاده مانده‌ام، بسیاری از اتومبیل‌ها چپ کرده و حتی برخی نمایندگان همسر و فرزندان خود را در سانحه جاده‌ای از دست داده‌اند.
اما عضو دیگر هیئت رئیسه مجلس نظری مخالف دارد. حسینعلی حاجی دلیگانی در این باره بیان دارد: به نظر بنده تحویل خودروی دنا پلاس اتومات به نمایندگان متقاضی مناسب نبود. باید خودروی معمولی‌تری به نمایندگان داده می‌شد. نوع خودرو نباید به گونه‌ای باشد که هزینه بالایی داشته باشد.
نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این‌که مجلس چه نوع خودرویی برای نمایندگان تهیه کند قابل تامل است. باید خودرویی مطابق با شئونات باشد و به نحوی حداقل کار‌های نماینده انجام شود. از سوی دیگر اگر کسی یکی دو دوره نماینده شد نباید حتما این را حق بداند که هر بار خودرو بگیرد. در خصوص خانه هم همین طور است.
عضو هیئت رئیسه مجلس بیان داشت: حتی نمایندگانی که در تهران خانه و امکان اسکان در حد شئونات دارند نباید این را حق بدانند که حتما هزینه منزل نیز دریافت کنند؛ کسانی هم هستند که در دوره‌های قبلی خودرو گرفتند و می‌توانند از آن هنوز استفاده کنند؛ کما این‌که برخی همکاران همین‌طور هستند و شاید خیلی نیاز نباشد مجددا خودرو دریافت کنند که در این صورت تعداد خودرو‌ها پایین می‌آید.
این درحالی است که در گفتگویی که خبرنگار خبرگزاری دانشجو با یک نماینده مجلس داشته تا ماجرا را پیگیری کند این فرد که خواسته است نامش فاش نشود بیان داشته است که تحویل خودرو به هر نماینده اولین بار باز می‌گردد به رای اعتماد وزیر پیشنهادی دولت در وزارت صمت، آن شخص پیشنهاد شده از سوی دولت برای جلب نظر نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به خود، قول تحویل یک دستگاه خودرو ایرانی را به هر نماینده داده بود، اما این اتفاق باعث نشد که نمایندگان مجلس بر وی اعتماد کنند.
حال جنجال بر سر چیست؟
شایعاتی چند روز اخیر مبنی بر دریافت خودرو توسط نمایندگان مجلس در فضای مجازی منتشر می‌شد، اما بمب خبری درباره این موضوع لحظه‌ای ترکید که نماینده تهران بعد از پشیمانی خود از دریافت خودرو دنا پلاس اتومات در صفحه شخصی خود به این موضوع رسمیت داد. و اعلام داشته که چند روز پیش خودروی دنا پلاس اتومات توسط مجلس به نمایندگان متقاضی تحویل داده شد.
روح الله ایزدخواه نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم اضافه می‌کند: در ابتدای شروع مجلس، فرمی برای خودرو به نمایندگان داده شد تا نوع استفاده از خودرو را انتخاب کنند که سه گزینه داشت:
١. استفاده از خودروی مجلس با راننده، که در اینصورت، هزینه‌ها حسب میزان کاربرد و طبق تعرفه (ساعتی ٣٠ هزار و روزانه ۵٠٠ هزار تومان) از دریافتی ماهانه نماینده کسر می‌شود.   ٢. تحویل امانی خودروی صفر (پارس) به نماینده و عودت آن به مجلس در پایان نمایندگی، که در اینصورت پرداخت مبلغ مربوط به حمل و نقل (حدود ۵ میلیون)، از هزینه‌های دفتری ماهانه حذف می‌شود.   ٣. فروش اقساطی یک خودروی صفر به نماینده (دنا یا پارس) که قسط آن از دریافتی ماهانه کسر شود.
وی بیان داشت: بنده، چون خودرو نداشتم (همسرم یک خودروی ام وی ام ١١٠ به ارزش فعلی ۵٠ میلیون تومان دارد) گزینه سوم و نوع خودروی دنا پلاس اتومات را انتخاب کردم.
این نماینده مجلس تصریح کرد: قیمت تحویل این خودرو به نماینده، ٣٠٢ میلیون تومان و اقساط آن ٣ ساله است. سند آن هم حداقل تا یک سال بنام مجلس است و امکان فروش به غیر ندارد.
اما جالب ماجرا آنجاست که وی بعد از چند روز با انتشار پست دیگری در اینستاگرام که تصویر آن را در زیر میشاهده میکنید از انصراف خود خبر داد و نوشت: باهاش کنار نیومدم.    
نکته بعدی هم این مورد است که مجلس یازدهم با شعار شفافیت و انقلابی عمل کردن بر سرکار آمد و به نوعی امید‌های مردمی را بعد از ناکارآمدی مجلس دهم و دولت فعلی زنده نگهداشت، اما رفته رفته دست به اقداماتی زد که در حال ناامید کردن مردم و افکار عمومی نسبت به خود هست که این مورد حتی صدای برخی افراد را هم  بلند کرده است. مثلا وحید یامبن پور در صفحه شخصی خود می نویسد:«سرعت دناپلاس رانتی از طرح شفافیت بیشتر بوده و زودتر به مجلس رسیده. مجلسی که قرار بود بار از دوش مردم برداره هربار با حاشیه‌ای زمین‌گیر میشه، تاجگردون، بذرپاش، وام ۲۰۰میلیونی و... ما به نمایندگان انقلابی برای مراقبت از حیثیت مجلس در برابر این حواشی امید داریم.»     سوال اینجاست که در شایعات فضای مجازی بیان شده است که مجلس حدود ۳۵۰ ماشین دریافت کرده است این درحالی است که اعضای مجلس ۲۹۰ نفر است و همانطوری که احمد امیرآبادی عضو هیئت رئیسه مجلس بیان کرده بود که این خودرو‌ها برای نمایندگان مجلس است مابقی خودرو‌ها برای چه کسانی گرفته شده است؟  
در نهایت همانطور که در بالا به آن اشاره شد از عمر ماشین‌های مجلس ۵ سال هم نمی‌گذرد چه کسی یا چه کسانی پشت پرده تعویض خودرو‌های مجلس بوده و هستند؟ و چه سود‌هایی از این اتفاق خواهند برد؟ از این رو از تک تک نمایندگان مجلس و همچنین هیئت رئیسه مجلس این مطالبه هست که نسبت به این موضوعات مطرح شده شفاف سازی کنند و همچنین برای مردم و افکار عمومی بیان کنند که پشت پرده این اتفاقات کجاست.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس یازدهم دنا پلاس مجلس خودرو نماینده مجلس عضو هیئت رئیسه مجلس دنا پلاس اتومات نمایندگان مجلس برای نمایندگان دریافت خودرو میلیون تومان مجلس یازدهم خودرو ها چند روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۴۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه

قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته به شرح زیر است؛

قیمت روز خودرو‌های داخلی در بازار آزاد

خودرو قیمت به تومان
پژو پارس سال (LX) ۱۴۰۲ ۸۶۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ TU3 مدل ۱۴۰۳ ۶۷۳،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما ۱۴۰۲ ۶۵۸،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU5P مدل ۱۴۰۳ ۱،۰۸۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده ای ۱۴۰۳ ۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰
تارا اتوماتیک v2 مدل ۱۴۰۳ ۹۸۰،۰۰۰،۰۰۰
تارا دنده ای v1 مدل ۱۴۰۲ ۸۲۰،۰۰۰،۰۰۰
رانا پلاس سقف شیشه‌ای ۱۴۰۳ ۶۴۵،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس EF7 اتوماتیک توربو آبشنال  مدل ۱۴۰۳ ۱،۱۹۰،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس ۵ دنده‌ توربو ۱۴۰۲ ۸۲۰،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس۶ دنده توربو چهار ایربک ۱۴۰۲ ۹۲۵،۰۰۰،۰۰۰
ام وی ام X22 دنده‌ای اسپرت لاکچری ۱۴۰۲ ۸۲۰،۰۰۰،۰۰۰
اطلس G دنده‌ای ۱۴۰۳ ۵۹۰،۰۰۰،۰۰۰
پراید SE ۱۵۱ مدل ۱۴۰۲ ۳۵۰،۰۰۰،۰۰۰
ساینا s دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ ۴۴۵،۰۰۰،۰۰۰
سمند سورن پلاس ۱۴۰۳ ۸۲۵،۰۰۰،۰۰۰
تیبا صندوق دار sx بنزینی ۱۴۰۱ ۳۹۷،۰۰۰،۰۰۰
تیبا ۲ (رینگ فولادی) ۱۴۰۱ ۴۰۲،۰۰۰،۰۰۰
شاهین G مدل ( ۱۴۰۳)اتومات

۸۵۵،۰۰۰،۰۰۰

کوییک دنده‌ای R مدل ۱۴۰۲ ۴۶۰،۰۰۰،۰۰۰
زامیاد وانت نیسان بنزینی آپشنال ۱۴۰۱ ۵۷۵،۰۰۰،۰۰۰
زامیاد وانت نیسان دوگانه سوز آپشنال ۱۴۰۲ ۶۲۰،۰۰۰،۰۰۰

 جدیدترین قیمت خودروهای وارداتی در بازار

مدل خودرو  قیمت به تومان
رنو کولیوس ۲۰۱۸ ۵،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰
رنو تالیسمان E3 مدل ۲۰۱۸ ۵،۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰
میتسوبیشی اوتلندر تیپ ۵ ۲۰۱۸  ۵،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سونت ۱.۵ لیتر ۲۰۲۳ ۳،۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا۲k۵لیتر 

۵،۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰

کیا سورنتو ۴ سیلندر GT لاین مدل ۲۰۱۷ ۵،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سراتو ۲.۰ لیتر اتوماتیک ۲۰۱۸ ۳،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سراتو (مونتاژ) ۲.۰ لیتر آپشنال ۱۳۹۸ سایپا ۲،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای النترا ۱.۶ لیتر مدل ۲۰۲۳ ۳،۰۵۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای سانتافه (ix45)۴ سیلندر. دو دیفرانسیل مدل ۲۰۱۸ ۶،۱۵۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای توسان (ix35) ۲ لیتر. دو دیفرانسیل مدل ۲۰۱۸ ۵۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰
لکسوس NX300 H هفت کلید مدل ۲۰۱۷

۱۰،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت + جدول
  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول